Ramon Lormans ©®
Start     Biografie     Agenda     CD-Shop     Multimedia     Projecten     Repertoire     Commissions     Lessen    
Welkom

De afgelopen 10 jaar heeft Ramon zich gefocussed op de ontwikkeling van de marimba als een solo instrument. Door het gebruik van de unieke sound weet hij zich muzikaal uitdrukken via de marimba en laat vele mensen hiermee kennis maken. 

Ramon is een van de meest gewilde internationale solisten en kamermusicus van de jongste generatie. Concerten en recitals speelde hij in de grote zalen van Nederland en in landen als BelgiĆ«, Duitsland, Frankrijk, GeorgiĆ«, Japan, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, USA en Zwitserland. 

In 2005 heeft hij samen met Vincent Houdijk een Talentklas opgericht, Percussion Friends genaamd, die wekelijkse lessen aanbied aan zeer getalenteerde jonge slagwerkers. Naast wekelijkse lessen heeft Percussion Friends een 2-weeks evenement voor slagwerk, Percussion Friends Chamber Music Academy. 

Ramon is aangesteld als hoofdvak docent Marimba en Kamermuziek aan het Conservatorium van Amsterdam sinds 2007 en op Codarts Rotterdam sinds 2015. Vele van zijn studenten wonnen een baan bij belangrijke orkesten over de hele wereld en zijn opgemerkt als solist of als kamermusicus. 

U kunt HIER klikken voor de cd shop van Ramon. Contact

Ramon Lormans:
E-mail me: click here
Teaching

Percussion Friends
Conservatorium van Amsterdam
Codarts Rotterdam
Related links

Temko
Sax&Stix
Theatre Hotel Courage
Privacy

Cookies
Follow me
©® 2017 Ramon Lormans -- ©® Powered by SOG Weert