Ramon Lormans ©®
Start     Biografie     Agenda     CD-Shop     Multimedia     Projecten     Repertoire     Commissions     Lessen    
Temko
Wat gebeurt er als je een gitarist uit de hedendaagse klassieke scene opsluit met een metalbassist, klarinettist, jazzpianist en slagwerker? De gekste improvisaties, arrangementen en verrassendste composities ontstaan rondom één gemeenschappelijke deler: minimal music.

Sax & Stix
Twee jonge, avontuurlijk musici besloten september 2002 dat zij samen op zoek wilden gaan naar de ongekende mogelijkheden van de unieke combinatie saxofoon en slagwerk.
Deze uitdagende ontdekkingstocht zetten zij nog steeds voort en leverde hen een repertoire op dat origineel en verfrissend is.
Hun onalledaagse en aansprekende programma’s bevatten naast speciaal voor hen geschreven werken ook arrangementen van eigen hand die een veelheid aan muzikale stijlen omvatten. Gekoppeld aan hun gepassioneerde uitvoering levert dit sprankelende concerten op met nieuwe klankwerelden en spontane communicatie, onderling én met het publiek.


CANTO
Het CANTO project werd geïnitieerd door het Tromp concours en World Minimal Music Festival. Simeon ten Holt's Canto Ostinato in de versie voor 2 vibrafoons, 2 marimba's en piano solo gespeeld onder leiding van Ivo Janssen ging in premiere tijdens het World Minimal Music Festival 2013 in het Muziekgebouw Eindhoven en het Muziekgebouw aan het IJ. 
CANTO werd inmiddels door Maikel Claessens, Vincent Houdijk, Ramon Lormans en Dominique Vleeshouwers gespeeld op vele plekken, zoals in het Vondelpark Openluchttheater, het Simeon ten Holt festival Amersfoort en zal geprogrammeerd worden tijdens de Robeco Zomerconcerten in de Grote zaal van het Koninklijk Concertgebouw op 23 en 24 juli 2016.  Contact

Ramon Lormans:
E-mail me: click here
Teaching

Percussion Friends
Conservatorium van Amsterdam
Codarts Rotterdam
Related links

Temko
Sax&Stix
Theatre Hotel Courage
Privacy

Cookies
Follow me
©® 2017 Ramon Lormans -- ©® Powered by SOG Weert